AUTOWASAP | Kit Automasi Whatsapp

IZHAR IBRAHIM


AutoWasap Android
Aplikasi ini direka khusus untuk anda yang ingin hantar mesej pukal kepada prospek hanya melalui Android phone sahaja tanpa perlu apa-apa software tambahan lain atau tanpa perlu scan Whatsapp web. Ianya 100% guna mobile phone sahaja.

* Software ini mudah untuk digunakan dan ianya support Windows 7, 8 dan 10.

*Hanya perlu insert nombor phone prospek >> Insert message to send >> Adjust sending setting >> Scan whatsapp web and Send.

*Boleh mentioned nama prospek bagi setiap mesej yang dihantar, dan juga boleh hantar mesej dengan ayat berbeza (spintax).

*Anda boleh hantar mesej beserta gambar, video atau document files dan juga boleh extract nombor dari group whatsapp yang anda join.

*Jika anda ada banyak nombor wasap, anda boleh hantar mesej sekaligus. Malah anda juga boleh hantar multiple image with different caption.

*Mesej boleh dihantar paling cepat 200 mesej per minit (Turbo Mode)! Tapi awas, nombor anda mungkin akan diblock jika hantar terlalu laju ๐Ÿ˜€

*Fungsi ini khusus untuk hantar news/info kepada klien yang dah kenal @ dah save nombor anda.
Ianya sesuai untuk mereka yang sibuk, sering travel @ outstation dan tiada masa untuk buka komputer. Sangat mudah untuk digunakan.

chEkVEQ-0.png app-1.png


Klik sini : https://autowasap.com/?ref=661


IZHAR IBRAHIM

No HP : 0182408106

Leave a Reply

Your email address will not be published.