http://minepi.com/airilrasid

Pi Network


*PERHATIAN*

Untuk masyarakat yang terlepas zaman mining crypto Bitcoin (2008) Ethereum (2015) ini peluang terakhir untuk korang bermula 14 Mac 2019.

*Pi Network Crypto*

Cara dia mudah je..

FREE & bukan scam, sebab korang tak kena bayar pun jangan risau.

1. Download Apps nama apps tu Pi Network, mobile apps.

(Play Store bagi yg guna Fon android, Apps Store bagi yang guna iOS)

(Nama dia Network bukan MLM ye, ini 1st apps mining guna Phone Apps dalam dunia)

2. Lepas Download sync kan dengan Facebook Kita.

3. Register menggunakkan nama kita sebenar di dalam IC. Wajib letak Bin/Binti.

Contoh:
Fullname: Muhammad Naim

Surname: Bin Abu (Bapak kita)

4. Create kita punya username, memudahkan orang lain register dan ingat jugak.

5. Bila mereka minta Invitation Code. Letak (airilrasid) . To claim your Pi, follow this link minepi.com/airilrasid ..Sebab invitation code wajib, kalau tak, tak boleh masuk apps tu.

6. Baca arahan dan teruskan mining dgn tekan butang ⚡. Ulang setiap 24 jam..sekali.

Bermakna sehari sekali, kalau tak dia berhenti stop mining.

*Rugi RM2400 sehari terlepas mining*

*Baca FAQ* dekat setting ada, dekat bahagian chat ada.

*Baca juga White Paper* untuk kefahaman lanjut.
Khatamkan bila kita *FREE TIME*, baru kita faham tak perlu tanya banyak.

Jika Masih tak faham di ruangan Chat ada penerangan, dan pertanyaan juga direct kepada moderator.

Add chat Pioneer Melayu

Kenapa *rugi RM2400 sehari? Sebab setiap jam dapat mining 0.25π sejam × 24 jam = 6 Pi sehari..*

angaran nilai *Pi adalah target nilai $100USD/1Pi* selepas masuk Fasa-3 di jangka Tahun hadapan.

Jadi *6π × $100USD = $600usd (RM2400) sehari. Bersamaan RM77,400* sebulan.

So siapa yang tak mining FREE bermula hari ini. Mereka rugi banyak ni setiap bulan.

Syukur kita semua di pertemukan awal, seumpama orang mining Bitcoin saat Percuma pada Tahun 2009-2010 dengan satu computer 50 Btc sehari.

#KeepMining
#PiCryptoCurrency
Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 9 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link minepi.com/airilrasid and use my username (airilruasid) as your invitation code.

4B589DE4-E014-4E5E-9FB9-48F0CCE4F65B.jpeg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *