KITNIAGA | eCommerce Solution

izhar ibrahim


Sistem Bisnes Online Yang Mudah Dan Lengkap Untuk Usahawan Yang Ingin Miliki Kedai Online Sendiri
“Tiada masalah lagi untuk menjalankan perniagaan dan keinginan anda untuk menjalankan perniagaan secara sepenuh masa atau sampingan bakal menjadi kenyataan. Sistem KITNIAGA dicipta untuk merealisasikan impian anda bagi memiliki perniagaan sendiri dengan kos dan risiko yang rendah.”

Jutaan Produk Tersedia
Mudah membuat pencarian lebih 100 juta produk yang disediakan di marketplace international dan mula copypaste ke website anda semudah ABC! Buat carian yang spesifik berdasarkan kategori, kata kunci, harga dan lain-lain untuk dapatkan produk yang terbaik dan lebih murah.

Jual Produk Dengan Mudah
Mudahnya untuk menambah produk dan menjual jutaan produk dari seluruh dunia hanya dengan teknik “copypaste” sahaja. Tidak sampai satu minit produk yang anda copy tersebut boleh terus dijual secara dropship. Inilah antara kaedah yang paling mudah untuk buat duit di Internet!

Mula Jana Duit
Gandakan pendapatan anda dan dapatkan jualan atau komisyen jualan dari seluruh dunia. Dengan adanya kit ini, perniagaan anda lebih global dan tidak terhad kepada pasaran tempatan sahaja. Malah, keuntungan anda juga tinggi kerana produk diambil terus dari kilang atau pengeluar.

Pro Version
Sistem Bayaran Automatik
Kedai Online Siap Sepenuhnya
Sistem CopyPaste Produk Dropship
Auto SEO + Email Newsletter
Mobile Store (Android apps)
Sistem Inventori Produk
Sistem Pengurusan Agent

jombiz6.png


Klik sini : https://kitniaga.com/?ref=661


izhar ibrahim

No HP : 0182408106

Leave a Reply

Your email address will not be published.