Magic charcoal whitening teeth

Cik Yam


BUSUKNYA🤮

Bila nak bercakap je semua org lari,
Kdg² baru nk ajak berborak tapi semua bagi alasan bnyk kerja😞
Dalam WhatsApp elok je reply chat semua😩
Last² terdengar org ckp yg mulut aku ini bau busuk😭
Mcm mana boleh bau busuk sedangkan dah selalu gosok gigi 😖

Haaaa,…
Siapa yg alami masalah mcm ni?
Dah bnyk kali gosok gigi pon still ada bau🤢
Kenapa?
Gigi kuning,berkarang dan hitam.
Tambah2 lgi jika anda seorang lelaki yg dah lama hisap rokok.
Gigi dan mulut anda pasti lgi bermasalah..
Ini yg menyebabkan mulut anda berbau.

Cik Yam ada penyelesaiannya
*Magic charcoal whitening teeth*

100% arang tempurung kelapa tanpa campuran bahan kimia

Penggunaan yg konsisten akan membantu masalah yg anda alami..

Cepat beli sekarang..
Tgh ada promosi – Setiap pembelian akan dpt free gift…

RM65 Sekotak

IMG_20200905_134557_661-1.jpg IMG_20200917_154954_507-2.jpg IMG_20200905_134511_868-3.jpg IMG_20200905_134525_735-4.jpg IMG_20200908_121422_041-0.jpg


Klik sini : http://wassap.my/01135546034/CikYam_saya_nak_whitekisj


Cik Yam

No HP : 01135546034

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *