Platform Duit Online!

AFIF BIN GENARI@AZHARI


Kuasa2 ni dah lima taun perform💯Kita cuma komuniti bantu membantu sesama ahli✅
❌ Kita bukan persatuan
❌Koperasi
❌Bisnes
❌ pelaburan

Kita cuma komuniti Atau pun portal pengiklanan..mcm Dananiaga2u✅

Ok biznes nie mudah je..kite join hnya invite 4org je..kalau nak invite lebih pun boleh je..so komisyen kite byk ckit la..sebab setiap org yg kite invite tu kite dpt komisyen

Hnya:
✅ invite 4 rakan
✅ downline kite pun buat benda yg sama invite 4 rakan jgk
✅ modal RM2 jerr,sape2 pun mampu kan!! 🤭

*Setiap ahli hanya perlu kenalkan 4 orng ahli baru SHJA.*

Tak perlu ajak 16 orng, tak perlu ajak 64 orng, tak perlu ajak 256 org, tak perlu ajak 1024 orng.
Jumlah itu berlaku dgn sendiri apabila semua ahli brtanggung jwp untuk menduplikasikan
4 orng sahaja!..

Masing2 kena ikut syarat minima.

1) Modal Rm 2
2) Kenalkan 4 kawan

Itu Saja!

💫Citernye kat cnie setiap org yg join wajib invite 4org klu nak sistem berjalan✅💪🏻

Sbb tak faham konseplah susah nak berjaya.Benda senang jgn dirumitkan!.. btl x? 😉

*Berminat? Sila daftar skg* ⤵️
📍
Kuasa2.com/afifazhari22
Dah daftar, klik link ni 👇
📲 www.wasap.my/601157078854/doneDaftar

Cuma RM2, semua mampu merubah status Kewangan anda.

dah-meletop.jpg


Klik sini : https://Kuasa2.com/afifazhari22


AFIF BIN GENARI@AZHARI

No HP : 01157078854

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *