RAHSIA PEMBERSIHAN KOLAM JIWA YANG PALING BERKESAN MENARIK REZEKI<<<< EDISI 5 TERBAIK (BEST SELLER)

IZHAR IBRAHIM


>>>>RAHSIA PEMBERSIHAN KOLAM JIWA YANG PALING BERKESAN MENARIK REZEKI<<<<

EDISI 5 TERBAIK (BEST SELLER)

=====================================

"Baru2 akak dilanda satu masalah dlm diri akak…. masa tu mmg lost.. sehingga akak rasa mcm gelap aje dunia ni pada kemuncak masalah tu.. sehingga satu mlm… akak baca blk ebook nora hingga tertidur.. bangun pagi.. akak rasa lain sgt.. mcm ada satu semangat baru.. masalah tu jd kecik pulak.. start dari mlm tu.. mmg akak akan selalu baca.. bila akak fikir balik… baru akak perasan.. ebook nora kandungan dia "happy2..".. membakar semangat.. sbb tulah.. kalau akak bc seblm tidur.. bila bangun pagi mood jd happy n bersemangat…." -CIKPUAN NOR ZAHIDAH ARIFFIN

SANGAT SESUAI UNTUK MEREKA YANG MEMPUNYAI PENYAKIT DI BAWAH:

1) DENGKI
2) SAKIT HATI DENGAN ORANG
3) CEMBURU
4) MURUNG
5) SEDIH
6) MASALAH KOMUNIKASI
7) LALAI
😎 LUPA
9) TAK CUKUP DUIT
10) MERASA DIRI HEBAT
11) RIAK
12) BERCELARU
13) TIDAK TENANG TIDUR
14) SUKA FIKIR MASALAH
15) TIDAK TAHU MEMBETULKAN NIAT
16) SUKA FIKIR BUKAN-BUKAN
Dan banyak lagi..

Nak Belajar dalam kelas tuisyen online Formula tarik Rezeki (FTR) seperti mereka?

Kenapa kelas ONLINE? Sebab mudah dan cepat. Menjimatkan masa, kos dan tenaga. Kata nak kejar masa, Jadi kenalah guna cara yang pantas. Tak susah nak datang jauh-jauh. Bukan itu saja, pelajar dari seluruh negara di pelusuk dunia ni juga boleh belajar merentasi sempadan dan benua (sebabnya, pembaca FTR ini adalah terdiri daripada pembaca dari MALAYSIA, SINGAPORE, BRUNEI, INDONESIA, THAILAND, GERMAN, AUSTRALIA, ARAB SAUDI dan lain-lain negara iaitu bangsa Melayu yang tinggal nun jauh diluar negara yang berbahasa Melayulah) hihi. Hanya perlukan SMARTFON untuk belajar. Kan mudah tu. In Shaa ALLAH dalam masa terdekat ini, FTR akan diterjemahkan ke dalam versi bahasa INGGERIS pula. Doakan ya semoga usaha dakwah ini sampai ke seluruh dunia. aamiin.

Okey jelas? Senarai tajuk yang anda baca sebentar tadi merupakan terbitan 111 formula rezeki versi terbaru 2018 ini, iaitu terbitan “EDISI PREMIUM” yang setebal hampir 500 mukasurat. Sama tebal dengan ENSIKLOPEDIA.

gambar-buku.jpg


Klik sini : http://www.formularezeki.com/hop.php?ref=rajadunia


IZHAR IBRAHIM

No HP : 0182408106

Leave a Reply

Your email address will not be published.