YOUTUBE AUDIENCE

Cik Yam


Youtube

Kerja mudah ni, takkan nak lepaskan peluang buat duit dengan YouTube.

Selama ni youtubers yang dibayar, kali ni kita pulak yang dapat bayaran๐Ÿ˜‚

Senang je,
1) Daftar dulu
esvideon.pw/401312232948840/

Klik Registration dan isi ruangan….
Username:
Password:
Password repeat:
Email:
First name:
Last name:

2)Lepas daftar, boleh terus tekan manaยฒ video yang bertanda harga, bermula $1-$30(kalau jumpa lebih tu rezeki lah)

3)PENTING!!! Jangan pause video, bila kita pause je terus cancel reward tu.Selepas habis video tekan “ENROOL $??”

4)Kumpul dulu sampai $100 baru tekan withdraw(jangan tamak sangat awal2 dah nak withdraw)๐Ÿ˜Š

5)Selepas dah cukup $100, boleh pilih untuk withdraw ke account jenis apa, PayPal/credit card/BitCoin/Western union/bank account anda.

6)Anda sudah jana pendapatan dengan menonton video YouTube๐Ÿ˜Š

P/s : video mungkin panjang berdasarkan harga pilihan kita.

*#* *Dapatgajiyoutuber*

Rezeki halal dikongsi bersama ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š

IMG_20200929_194921-0.jpg IMG_20200929_194906-1.jpg


Klik sini : http://wassap.my/01135546034/IncomeOnline


Cik Yam

No HP : 01135546034

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *